Jídelní lístek
Něco k pivu
| 1 ks | Nakládaný hermelín, pečivo (1, 3, 7) | 85,- Kč |
| 1 ks | Klobás, pečivo (1, 3) | 75,- Kč |
| 200g | Vepřová terína (1, 3, 10) | 130,- Kč |
| 100g | Pražené mandle (8) | 70,- Kč |
| 100g | Sýrové chipsy (3, 7) | 75,- Kč |
Menu čtvrtek až neděle
| 175g | Hovězí guláš (1, 3) Podávaný se špekovým knedlíkem nebo chlebem. | 175,- Kč |
| 150 g | Vildenberský řízek (1, 3) Kuřecí řízek, marinovaný v pivu, podávaný s vařeným bramborem. | 175,- Kč |
| 400g | Vepřová žebra (1, 3) Pomalu pečená vepřová žebra, marinovaná v pivu, podávaná s chlebem. | 180,- Kč |
| 200g | Vepřové koleno (1, 3) Pečené vepřové koleno, podávané s chlebem. | 180,-Kč |
200g 100g | Vildenberská vepřová nálož Vepřová žebra (1, 3) Vepřové koleno (1, 3) | 185,-Kč |
| 100g | Smažený sýr (1, 3, 7) Podávaný s hranolkami. | 170,- Kč |
| 100g | Smažené tvarůžky (1, 3, 7) Podávané s hranolkami. | 170,- Kč |
Přílohy
| 200g | Smažené hranolky | 40,- Kč |
| 200g | Vařené brambory | 40,- Kč |
| Kečup | 15,- Kč | |
| Tatarka (3, 10) | 15,- Kč | |
| Pečivo – 2 krajíce chleba (1, 3) | 15,- Kč |
Na páteční a sobotní večery často připravuje speciální menu. Chystaná menu naleznete v záložce aktuálně nebo klikněte zde.