Víkendové menu 9. – 11. 3.

Že rajskou umíte taky? A řízků jste přejezení? A co tohle speciální menu…
• Tataráček s křupavou topinkou a spoustou česneku
• Tortilla se zeleninovou směsí a kuřecím masem
• Medová žebírka a pečivo
• Pomazánka z Olomouckých tvarůžků, chléb

Líbí se Vám?
Tak si najděte volný večer a zajistěte si odvoz, protože budete přeplnění zážitků!

Tortila s kuřecím masem 95,-

Hovězí tatarák 115,-

Pečená vepřová  žebra 125,-

Tvarůžková pomazánka 35,-

Dobrou chuť přeje kuchař Jirka

 

PIVNÍ  LÍSTEK

Vildenberský  světlý  ležák       30,-

spodně kvašený nepasterovaný a nefiltrovaný světlý ležák

Vildenberský  Kolař        27,-

spodně kvašené nepasterované a nefiltrované světlé výčepní pivo

Vildenberský  Pepík „13“          33,-

spodně kvašené nepasterované a nefiltrované spec. polotmavé pivo

Od úterý 20.3. bude na  čepu  Vildenberský  Zlaťák 

spodně kvašený nepasterovaný a nefiltrovaný světlý ležák

Před  Velikonocemi  bude na čepu  náš  Velikonoční   Vilda

spodně kvašené nepast. a nefiltr. speciální  světlé pivo s nádechem jara, barvou slunce a s přídavkem prvního jarního včelího medu

VILDENBERSKÝ  KOLAŘ  – získal   3. místo  na  X. ročníku degustační soutěže „Pohádkové pivo 2018“ v Železné Rudě dne 2.12.2017 v kategorii světlé ležáky.                                                 

Vildenberský Ležák  6. místo 

Vildenberský Měďák Austerlitz  7. místo